• +38 (056) 785-04-97
  • +38 (056) 785-06-37
  • +38 (067) 565-80-17

Спеціальність «Ресторанне обслуговування»

Професія адміністратора виникла нещодавно, але вже міцно ввійшла в наше життя. Сьогодні без адміністратора не обходиться жодний серйозний заклад, будь то магазин, комп’ютерна фірма, а особливо ресторан.
Необхідність в адміністраторах виникла у зв’язку з ростом кількості кафе, ресторанів. Адміністратор ресторану зобов’язаний зустрічати гостей, супроводжувати їх до столика, показувати вільні місця, а також слідкувати за загальним порядком у ресторані і за діями офіціантів.
Майстер ресторанного обслуговуванняфахівець, який може самостійно управляти будь-якими процесами у ресторані, кафе, барі. Ресторанне обслуговування — це перспективна спеціальність. Молодший спеціаліст здатний виконувати обов'язки керівника структурних підрозділів в закладах ресторанного господарства, організатора з проведення святкових заходів, відпочинку і дозвілля населення, адміністратора торговельного залу, консультанта з питань організації обслуговування населення в ресторанному господарстві, менеджера з реклами і надання послуг споживачам, метрдотеля.

Спеціальність ресторанне обслуговування в коледжі Дніпропетровськ


У процесі навчання студенти вивчають цикл як загальноосвітніх, так і професійно — орієнтованих дисциплін: барна справа, кулінарне мистецтво, організація обслуговування та виробництва в закладах ресторанного господарства, ресторанний сервіс та інші. Під час навчання в коледжі студенти проходять навчальну практику, де студенти оволодівають практичними навичками і вміннями кваліфікації молодшого спеціаліста та виробничу — у закладах ресторанного типу міста і області.
Випускники спеціальності користуються стабільним попитом у роботодавців внаслідок активного розвитку ресторанного, готельного й туристичного бізнесу в Україні.
Диплом з цієї спеціальності дає право працювати:
•    керівником закладу ресторанного бізнесу;
•    адміністратором залу;
•    метрдотелем;
•    начальником цеху;
•    майстром виробничого навчання;
•    завідувачем складів сировини, готової продукції, виробничих підрозділів підприємств;
•    барменом;
•    офіціантом;
•    агентом з постачання.
Після закінчення коледжу студенти отримують диплом державного зразка.


Для вступників на базі професійно-технічних ліцеїв, центрів:

Спеціальності Конкурсні предмети Строк навчання Вартість навчання, грн. Денна форма. Вартість навчання, грн. Заочна форма.
Напрямок підготовки 1401 - Сфера обслуговування
5.14010102 «Ресторанне обслуговування» Фаховий іспит 10 місяців 6600 за рік 5000 грн. за рік

Детальніше про умови вступу на базі професійно-технічних ліцеїв, центрів за посиланням http://college-business.dp.ua/usl.html


 

Детальніше про денну та заочну форми навчання за спеціальностями:


ДЛЯ студентів коледжу

Розклад занять, початок занять та інша інформація, яка потрібна нашим студентам.

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ КОЛЕДЖУ

Шановні абітурієнти та студенти коледжу! У наз змінені номери міських телефонів: Приймальня: (056) 785-04-97, 094-885-04-97, Приймальна комісія: (056) 785-06-37, щоб переглянути телефони інших відділів коледжу, перейдіть на сторінку "Контакти"

Приймальня громадян департаменту освіти і науки облдержадміністрації

м. Дніпро, вул. В. Антоновича, 70, к. 318. «Вступна кампанія 2024 року» департаменту освіти і науки облдержадміністрації (056) 770-82-42.

Консультативна компанія «Вступна кампанія 2024 року» Міністерства освіти і науки України (044) 287-89-29, (068) 951-25-13, 0800 504 425. ЄДЕБО +38 (044) 239-86-18

Детальніше >>>

Написати нам листа або задати питання

Якщо Ви не знайшли відповіді на своє питання, або не маєте достатньо часу читати потрібну інформацію - напишіть нам листа. Якщо Ви вкажете свій контактний телефон - ми Вам передзвонимо, а якщо ви бажаєте спілкуватися лише за допомогою електронної пошти - ми обов'язково Вам відповімо.

TOP